VICHY NEOVADIOL GF Krema za normalnu do mješovitu kožu 50ml

54.43KM

ZA KOGA? Za žene u menopauzi koje žele da se bore sa efektima umanjenog djelovanja hormona: gubitak gustine, punoće i proporcija lica – suva koža.
Naglašene jagodice. Preoblikovan oval lica. Glatkiji vrat.
30 godina ekspertize na području inženjeringa tkiva dokazalo je nužnu ulogu određenih proteina pri rekonstrukciji kože u laboratorijama. Laboratorije Vichy su stvorile tehnologiju rekonstrukcije tkiva koja podstiče faktore rasta za rekonstrukciju slojeva kože u 10 dana*. *test in vitro
Ova inovacija je postala moguća zahvaljujući jedinstvenom spoju aktivnih sastojaka: Proteic Gf koji podstiče faktore rasta (protein neophodan za strukturiranu rekonstrukciju tkiva) i Pro-Xylane koji jača potporna tkiva u kojima se nalaze faktori rasta. *test in vitro
Neovadiol Gf je prva njega sa dokazanim djelovanjem na 3 ključne zone kod žena u menopauzi. Rezultati: preoblikovane jagodice, elegantniji vrat i popravljen oval lica. Ova krema, između ostalog, omogućava i umirivanje tkiva i učvršćivanje crta lica.
*test in vitro

Nanesite svako jutro ili veče. Kako bi njega bila što bolje prilagođena Vašoj koži, odaberite jednu od dvije varijante kreme: za normalnu do mješovitu kožu ili za suvu kožu.
Djeluje na 3 ključne zone:
– naglašene jagodice,
– glatkiji vrat,
– preoblikovan oval lica.
Hipoalergena formula je testirana pod dermatološkom kontrolom. Formula je obogaćena termalnom vodom Vichy koja kožu umiruje i obnavlja. Bez parabena.
Izuzetna tekstura objedinjuje hranljivost i svježinu u rastopivoj, neljepljivoj i nemasnoj kremi. Koži daruje osjećaj udobnosti i efikasnost.
Zahvaljujući inovativnom ispitivanju o kvalitetu života, Laboratorije Vichy su dokazale da je njega Neovadiol Gf prava njega zdravlja: uz blagotvorno dejstvo na kožu, njena upotreba povoljno djeluje i na psihu žena u menopauzi i svakim danom poboljšava njihovo dobro stanje – manje talasa vreline i problema sa snom. Nivo njihovog kvaliteta života približava se onome kakav je kod žena koje nisu u menopauzi.