Kategorije

ANAPHARM recenzija – Slow age VICHY

Datum objave: Ponedjeljak, Novembar 27, 2017
Slow age Vichy krema

Neizbiježna činjenica je da vrijeme prolazi, a sa njim i godine.

Naše lice često te godine broji mnogo brže nego što bismo sami željeli.

Što smo stariji i ozbiljniji, imamo više obaveza te se sve češće nerviramo, kako zbog posla, tako i zbog svakodnevnih životnih briga koje zrele godine donose sa sobom.

Sva ta prelamanja i borbe u nama, stres i nervoza, teski izbori i odluke, počinju da se odražavaju na našem licu, nekada dok još nije došlo vrijeme za to.

Sve su rijeđe bore za koje možemo reći da su izazvane onim iskrenim osmijesima!

Svako odrastanje, kako u životu tako i u poslu, porodici i svemu ostalom čime se tu i tamo bavimo donosi nova opterećenja i odgovornosti, a čovjek koliko god staložen bio, trudeći se da sve stigne i postigne ono što se od njega očekuje, svom organizmu nanosi teret, ispunjava ga pritiskom koji se najprije i najčešće ispoljava na njegovom licu.

Kako su stari ljudi znali reći, svaka bora je jedno iskustvo ili mudrost, a pri tome organizmu nije bilo bitno da li je ono pozitivno ili negativno, ono je svaki put samo ucrtano.

Odrastanje kao ni vrijeme još nismo našli način da zaustavimo, ali tu su farmaceuti pritekli u pomoć, te su nam stavili na raspolaganje različite vrste kremica i preparata za, kako oni kažu, “sporije starenje”.

Iako moje lice jos ne pokazuje ovu vrstu znakova prolaska vremena, u svojoj omiljenoj apoteci Anapharm izabrala sam za sebe jednu jako interesantnu kremu iz linije Slow age VICHY.

vichy krema za lice

Ono što mi se dopalo kod ove kreme jeste da štiti kožu i od različitih spoljašnjih faktora.

Kremu sam tražila najviše zbog problemćiča koji mi se javljao na čelu i obrazima tokom zimskih mjeseci. Kako imam osjetljivu kožu, nakon prvog hladnijeg dana i malo jačeg vjetra, već se pojavljivalo crvenilo i koža bi počela da se peruta. Tako sam odlučila da koristim ovu VICHY, Slow age dnevnu kremu.

Njena tekstura je vaoma lagana i pogodna čak prije nanošenja šminke. Lijepo hidratizira kožu i štiti čak i od UV zraka

 

Za sebe možete da izaberete faktor zaštite 25 ili 30 i možda se kao i ja riješite preplanulog crvenog nosa i obraza nakon kafice u omiljenoj ljetnoj bašti na suncu.

Pored zaštite od spoljašnjih uticaja, krema u sebi sadrži supstance koji pomažu da se vaše emocije, stres i umor, ne počnu odražavati prije vremena na vašem licu.

Toplo preporučujem ovu Slow Age VICHY kremu za svaki dan, jer je blaga i bez jakog, napadnog mirisa. Kod mene se dobro pokazala i dala mi željene rezultate. Nadam se da ćete i svi vi koji je odlučite probati biti zadovolji, ako ipak ne, tu je i niz drugih interesantnih proizvoda ove vrste, te sam sigurna da ćete i vi naći pravi za sebe.

Do tada, osmijeh na lice, smanjite stresne situacije, delegirajte, naučite da više uživate, pjevajte, plešite, smijite se, radujte, prevazilazite svoje granice i postanite najbolja verzija sebe, to će se sasvim sigurno odraziti i na vaš izgled. Slažete li se?

Slow age VICHY možete poručiti klikom ovdje.

 

© 2014 ZU "DR GOLIĆ" - Apoteka "Anapharm". Sva prava zadržana. Dizajn: BLMEDIA