Kategorije

Anapharm recenzija – Cvjetne note LˈERBOLARIO parfema koje osvajaju

Datum objave: Subota, Januar 13, 2018
Objavljeno u Recenzije
LˈERBOLARIO parfem

Ćao dragi moji, sa nestrpljenjem sam čekala da svoje oduševljenje podijelim sa Vama.

Pitate se o čemu se radi i zašto sa toliko uzbuđenja donosim ovaj tekst. Ostanite sa mnom i otkrijte moju priču.

Kako je čulo mirisa nešto sa čim se rodimo i ne možemo na njega uticati, neki od nas vjerovatno imaju problem da im 90% mirisa smeta, iritira ih i stvara mučninu.

E pa jedna sam od njih. Kao i svaka djevojka volim da stavim parfem mirišem lijepo, ali moj nos je toliko izbirljiv da nekada ni oni najskuplji ne mogu da mu udovolje. Kažem najskuplji jer želim da naglasim da ovdje nije riječ o kvalitetu nego jednostavno o noti koja ne odgovara mom “Gospodinu Nosu”.

Mnogo puta sam stajala na rafi sa parfemima, njuškala, tražila na kraju kupila… ali kada bih stigla kući i isprobala ga na sebi dešavao se većinom isti problem, od mirisa me hvatala mučnina i morala bih da ga sperem jer bi me u suprotnom kroz pola sata zaboljela glava.

Naravno, imala sam parfeme koje sam obožavala i trošila nemilice dok sam ih imala, Beckham- Signature, JLo-Miami glow…ali danas kod nas ni jednog ni drugog nema u prodaji.

Slučajno sam kod kolegice otkrila jedan koji mi se jako svidio i koristilasamgaunazaddvijegodine.A onda, valjda je to normalno i on vam dosadi, željeli biste nešto drugo, ne daju vam se baš ogromne pare na skupe parfeme među kojima biste vjerovatno našli neki, bar jedan za sebe, ali pri tome ispraznili cijeli novčanik i otvorili kasicu.

Totalno nenadano, jedan dan u Anapharm apoteci vidjela sam interesantne bočice različitih boja proizvođača LˈERBOLARIO. Djevojka koja tu radi ljubazno mi je dala da probam neke od njih i tada se desilo čudo… Od 4 u ponudi, 3 su mi se toliko svidjela da nisam znala za koji od njih da se odlučim. A cijena pri tome nevjerovatna, tako da je svi mogu priuštiti.

Do tada nisam čula za ovu marku pa sam kada sam došla kući sjela da pronađem o čemu se radi i neumorno njušila mirise na papirićima koje sam ponijela iz apoteke.

LˈERBOLARIO parfem

LˈERBOLARIO je italijanska marka koja nudi veliku lepezu kozmetičkih proizvoda poznatih u svijetu, među kojima i ove predivne parfeme. VIOLA je jedna od četiri note na bazi lista ljubičice, cvijeta suncokreta i jasmina. Za moj ukus je  malo presladak pa ne bih mogla da ga koristim.

Tu je i Camelia, interesantan cvijet koji  simbolizuje i budi ljubavne osjećaje, predivna zavodna nota toliko postojana da i nakon tople kupke ostaje blago na vašoj koži.

Tijesno na prvom mjestu moje ljestvice našli su se 3 ROSA i ORTENSIA. Jedan kombinacija tri različite ali predivno usklađene note galske ruže, crvenog papra i vrtnog sljeza. Pružaju tako bogat, a opet lagan miris koji naglašava zavodljivost i eleganciju. Jednostavno ga se nemoguće zašititi.

Sa druge strane ORTENSIA, elegantan spoj hortenzija, suncokreta i bijelog mošusa koji stvaraju jednu prekrasnu simfoniju. Ovaj parfem je jako autentičan jer čini spoj od najsuptilnijih do najfascinantnijih mirisnih nota.

Moj izbor za ovaj put bio je ipak 3 ROSA, ali sada sva srećna znam gdje i kome da se obratim kada bočica bude prazna ili se moj, kao što rekoh, “Gospodin Nos” zasiti ovih prekrasnih cvjetnih nota.

Stiže nova godina, zato što prije prošetajte do prve Anapharm apoteke i samo jednim potezom zasjenite sva čula oko vas. Vjerujte, isprobano djeluje. 🙂

Srećni i mirisni praznici!

P.S. Testirali smo i Fillerinu za volumen usana. Evo kako se pokazala.

© 2014 ZU "DR GOLIĆ" - Apoteka "Anapharm". Sva prava zadržana. Dizajn: BLMEDIA