Dermokozmetika

Pretraga po brendu

Pretraga po kategoriji

Čišćenje

Čišćenje je preduslov zdravlja. Temeljnim i nježnim čišćenjem dozvolićete koži da egzistira u svom najljepšem obliku. Upotpunite njegu kože sa adekvatnim čistačem.

Njega lica

Poboljšajte kvalitet kože lica i učinite je zdravijom tako što ćete kroz dnevnu rutinu njege lica obezbijediti Vašoj koži sve one komponente koje joj fale.

Njega tijela

Iako je manje vidna koža tijela zahtijeva podjednaku posvećenost kao i koža lica. Bilo da imate neki problem ili ne, ne zaboravite da je koža naš najveći i najizloženiji organ.

Zaštita od sunca

Prevenirajte posljedice štetnog djelovanja sunčevih zraka. Iskorisite dostupnost preprata za zaštitu od sunca i zaštitite sebe i svoje najmilije.

Pretraga po tipu kože

Starenje

Starenje je neminovan proces koga posebno teško prihvataju žene. Dermokozmetičke formulacije anti age preparata pružaju nam mogućnost da starimo dostojanstveno.

Akne

Stanje kože koje značajno utiče i na naše samopouzdanje. U saradnji sa dermatolozima formulisani su brojni preparati sa dokazanom efikasnosti u tretmanu akni.

Suha koža

Ukoliko imate kožu koja svrbi, zateže, pod rukom je hrapava i može čak da se i ljuska, znači da imate suhu kožu i da trebate neki od preparata namijenjenih njezi baš takve kože.

Njega kose

Riješite postojeći problem ili učinite da kosa izgleda jos zdravije. Obezbijedite kompletnu i vašoj kosi potrebnu njegu.

Najprodavaniji proizvodi

ALERGIJE i njihov uticaj na zdravlje i izgled kože

Koža je naš najveći organ i prva linija odbrane od spoljašnjih uticaja, uključujući iritanse i alergene kojima smo svakodnevno izloženi. Naša koža treba svakodnevnu pažnju da bi funkcionisala ispravno. Njega i održavanje zdrave kožne barijere je ključna rutina za ovu dragocjenu misiju.

Hijaluronska kiselina i njezine prednosti za kožu

Želite li poboljšati izgled i kvalitetu svoje kože? Ako već ne upotrebljavate proizvode koji sadrže hijaluronsku kiselinu, počet ćete ih upotrebljavati nakon čitanja ovog članka. Otkrijte 5 stvari koje ovaj revolucionarni sastojak kozmetike može učiniti za vašu kožu!

Razlozi zašto imati rutinu za njegu lica

Što prvo učinite kada ustanete i što posljednje učinite prije spavanja? Imate li dnevnu rutinu za njegu lica? Ako želite održati svoju kožu besprijekornom, zdravom i mladom, njega kože mora postati jedan od vaših svakodnevnih prioriteta.

Serum protiv bora sa sjajnim završnim slojem

Oko četrdesete godine proizvodi protiv starenja počinju vam zapinjati za oko. Danas isprobavamo Liftactiv Serum 10 Supreme marke Vichy s hijaluronskom kiselinom kako bismo ispitali njegov učinak na bore, vanjsko područje oko očiju i druge znakove starenja. Doznajte naše mišljenje!