Kategorije

Plaćanje i dostava

Da bi smo Vam u budućnosti bili na raspolaganju u što boljem svijetlu, upotrijebićemo sve naše raspoložive resurse da bi Vam naručeni proizvod stigao na kućnu adresu u što kraćem vremenu.

Narudžbe ćemo poslati u roku od 3 (tri) radna dana (subote, nedjelje i praznici isključeni), zavisno od trenutne raspoloživosti artikla. Ukoliko Vam nećemo moći isporučiti pošiljku u navedenom roku ili uopšte, o tome ćemo Vas obavijestiti. U tom slučaju, vi možete odlučiti hoćete li prekinuti narudžbu ili sačekati da naručeni proizvod postane dostupan.

Pošiljku ćemo isporučiti putem EuroExpressa ili Brze pošte. Ukoliko želite da paket dostavimo drugim putem, molimo Vas da nas o tome obavijestite odmah nakon narudžbe. Kako bismo osigurali što kvalitetniju komunikaciju između Vas i dostavljača, dostavljaču ćemo ustupiti i kontakt broj telefona koji ste nam naveli prilikom registracije. U obaviještenju će biti priložen i kontakt broj službe za korisnike EuroExpressa ili Brze pošte, na kojem možete naknadno promijeniti ili dogovoriti termin dostave koji Vam odgovara. Dostava će biti obavljena u roku 1 do 2 radnih dana nakon što pošaljemo paket (subote, nedjelje i praznici isključeni). Zdravstvena ustanova apoteke ‘’Dr Golić’’ ne preuzima odgovornost u slučaju kašnjenja isporuke zbog više sile.
Prije isporuke svaki artikal provjeravamo da nije oštećen. Molimo da pošiljku preuzmete pred dostavljačem kako bi izbjegli naknadne reklamacije zbog pošiljke oštećene prilikom dostave. Ukoliko budete imali nejasnoća vezano za način upotrebe,  možete nas kontaktirati na telefon 051/217-252 ili lično u našim apotekama.

logobrza-posta

– Za iznos narudžbe do 50KM trošak dostave snosi naručilac i on iznosi 7KM (PDV uključen) za sva mjesta u Bosni i Hercegovini.

– Za iznos narudžbe od 50KM do 100KM trošak dostave snosi naručilac i on iznosi 3,5KM (PDV uključen) za sva mjesta u Bosni i Hercegovini.

– Za iznos narudžbe (ukupno, samo proizvodi) iznad 100KM dostava je besplatna za sva mjesta u Bosni i Hercegovini.

Vaše naručene proizvode možete podići i u našim apotekama u Banjaluci. Obavijestićemo Vas kada pošiljka bude spremna.

© 2014 ZU "DR GOLIĆ" - Apoteka "Anapharm". Sva prava zadržana. Dizajn: BLMEDIA