Kategorije

Istorijat

U okviru Zdravstvene ustanove apoteke ‘’Dr Golić’’ nalaze se 4 apoteke i 2 apotekarske stanice.

Prva apoteka je otvorena 1998. godine u Srpcu u sklopu specijalističke pneumoftiziološke ordinacije ‘’Dr Golić’’ koja postoji od 1996. godine. Ordinacija i apoteka su preko 10 godina svojim radom i zalaganjem za pacijente ostvarile uslov za otvaranje druge apoteke u Banjaluci 2009. godine. U naredne tri godine otvorili smo i dvije apotekarske stanice u Sitnešima i Kukuljima na zahtjev mjesnih odbora. Pet godina nakon otvaranja druge apoteke, proširujemo djelatnost otvaranjem  još dvije poslovne jedinice – apoteke, locirane u Banjaluci i u Srpcu, te pokretanjem prve web apoteke u našoj zemlji.

U svim našim apotekama rade stručni magistri farmacije i iskusni farmaceutski tehničari kojima se mozete obratiti za sve nejasnoće vezane za lijek ili pomoćno ljekovito sredstvo koje koristite. Imamo potpisan Ugovor sa Fondom zdravstvenog osiguranja Republike Srpske, tako da u svim našim jedinicama možete dizati lijekove na recept. Izrađujemo veliki broj magistralnih preparata, tako da smo pravo mjesto za rješavanje svih Vaših dermatoloških problema. Sarađujemo sa velikim brojem veleprodaja lijekova, tako da imamo i veliki asortiman lijekova i ostalih artikala. Tu smo uvijek da uzmemo Vašu narudžbu i da se maksimalno potrudimo da najbrže dođemo do lijeka koji nemamo na stanju.

Idući u korak s vremenom, istakli smo se na tržištu kao solventna Zdravstvena Ustanova, što nam otvara vrata kod svih zastupnika da obezbjeđujemo za Vas stalne popuste, akcije, besplatna mjerenja i promotivna pakovanja.

Nakon formiranja web apoteke, formirali smo i Facebook stranicu na kojoj na dnevnom nivou objavljujemo aktivnosti koje se odigravaju u svim našim poslovnim jedinicama. Tako ostvarujemo i da nas veliki broj ljudi svakim danom prati, te nas to motiviše i obavezuje da se što više trudimo…

 

© 2014 ZU "DR GOLIĆ" - Apoteka "Anapharm". Sva prava zadržana. Dizajn: BLMEDIA