Kategorije

VICHY SENZACIJA – prvi piling šampon u borbi protiv peruti i masne kose za muškarce i žene

Datum objave: Ponedjeljak, April 23, 2018
Objavljeno u Recenzije
vichy piling

Da dragi moji, dobro ste pročitali. Stiglo je nešto novo sa jako neobičnim prizvukom, ali istinito.

Kako jako često u zadnje vrijeme čujem razgovore o dosadnoj masnoj kosi koja mora da se pere svaki dan da ne bi hodali u rezancima, odlučila sam da ovaj tekst posvetim svima vama. Uz ovaj problem, često dolazi krupnija ili sitnija perut koja se t

Perut može biti suva i masna. Razlikuju se po tome što je masna perut dosta deblja, često žućkaste boje i nerijetko praćena svrabom. Javlja se u vidu naslaga na tjemenu.

Suva perut je bijele boje, lako se odvaja od kože glave zbog čega se lakše i primjećuje.

Uzroci nastajanja masne peruti su različiti.

Krenuvši od stresa, hormonskih problema, pa do loše ishrane ili reakcija na neko sredstvo koje koristite prilikom njege vaše kose.

Djevojka o kojoj cu vam pisati je imala veoma dugo ovakav problem i pokušavala je da ga se riješi dajući priliku mnogim proizvodima namjenjenima za masno tjeme. Često je uspjevala, međutim nakon nekog vremena opet bi se sve vraćalo. S obzirom da joj je ustanovljen hormonski disbalans, uzrok vraćanja je prilično jasan. Ispričala mi je kako je prethodno imala veliki problem sa šamponom koji joj je većina preporučila za taj problem. Istina, šampon je uklonio nepozeljne masne “krpice”, kako je rekla, sa njenog tjemena, međutim, neposredno poslije se javio veoma jak svrab. Iz nekog razloga je imala reakciju na ovaj šampon pa je nakon dva pokušaja prestala da ga koristi.

Tada mi je ispričala svoje iskustvo sa VICHY Micro Peel, piling šamponom, koji je počela da koristi nakon ovog neuspjelog pokušaja ne gubeći nadu.

Prije njenog iskustva moram da podijelim sa vama ukratko objašnjenje o kojem se šamponu tačno radi pa ovako. DERCOS MICRO PEEL  šampon od VICHYa, vrši piling , smanjuje svrab i uklanja perut. Intenzivno čisti kosu i vlasište te olakšava njeno raščešljavanje.

Preporučuje se nakon nanošenja ostaviti da djeluje do 3 minute pa tek onda temeljno isprati vodom.

Šampon dolazi u tubici sa uskim otvorom sto omogućava lako doziranje i primjenu. Zelene je boje, te su u njemu vidljive piling čestice.

dercos

Iskustvo:

“Ovaj VICHY piling šampon ima veoma prijatan I osvježavajući miris. Piling koji se vidi u njemu nije grub I ne grebe kožu glave. Šampon dosta pjeni pa nije potrebna velika količina, zbog čega dugo traje. 🙂

Nakon nanošenja I propisanog čekanja pred ispiranje osjećam blago peckanj po koži, tek toliko da imam osjećaj da se nešto dešava. Nakon neke dve nedjelje korištenja taj svrab je počeo da se smajnuje, dok ga nakon toga više nije bilo.

Ono što sam prvo primjetila jeste da mi je kosa pri tjemenu dobila blagi volumen, sto me je jako radovalo. Šampon definitivno ne isušuje kosu, čak šta više, ostavi je mekanom I lakom za rasčešljavanje. Istina, ovaj šampon nije produžio period između dva pranja, međutim, masna perut je u potpunosti nestala.

Nisam sigurna koliko dugo bih trebala da ga koristim, sada kada više nemam problem, ali ne namjeravam da prestanem skroz makar ga svako drugo-treće pranje kombinovala sa nekim šamponom. Pretpostavićete, zbog straha da se sve opet ne vrati. ”

Bilo je ovo iskustvo o još jednom VICHY proizvodu koji, rerkla bih, ne prestaje da nas iznenađuje. Kada pomislimo da je to to, eto ga nešto sasvim novo. Pa sada, dok čekamo novo iznenađenje, u koliko ste se pronašli u navedenom tekstu, isprobajte ovaj interesantni piling, možda postanete njegov novi obožavaoc. 🙂

© 2014 ZU "DR GOLIĆ" - Apoteka "Anapharm". Sva prava zadržana. Dizajn: BLMEDIA