DR COLIĆ Beauty Therapy maska za lice 2 + 1 GRATIS

10.95KM

Dr Colić Beauty Therapy maske posebno su kreirane za dubinsku njegu kože lica i dekoltea.

Sa godinama, koža usporava svoju prirodnu sposobnost obnavljanja i gubi elastičnost i svježinu. Zato su pored redovne njege potrebni posebni tretmani za hidrataciju, regeneraciju i pojačavanje elastičnosti kože. Dr Colić Beauty Therapy kolekcija maski kreirana je sa najefikasnijim prirodnim sastojcima koji djeluju na konkretne potrebe Vaše kože. Primjena maske ima efekat spa tretmana na Vaše lice i dekolte, djelujući brzo i pružajući osjećaj prijatnosti i zadovoljstva.
Najbolji efekat se postiže kada se maske primjenjuju jednom do dva puta nedeljno, kao dodatak na redovnu, dnevnu njegu lica Dr Colić Beauty Therapy kremama sa hijaluronskom kiselinom. Na taj način, Vaša koža dobija sve potrebne elemente i snažne aktivne supstance za svjež mladalački izgled i zaštitu.

UPOTREBA: Preporučuje se nanošenje maske uveče, na očišćenu kožu lica i dekoltea. Maska treba da stoji oko 20 minuta, nakon čega se nježan film aktivnih komponenti na koži može lagano umasirati. Poslije toga poželjno je nanijeti odgovarajuću Dr Colić Beauty Therapy kremu za lice.

 

3 u 1 PREMIUM, Q10 + KOLAGEN + ALOE VERA

Koenzim Q10 efikasno popunjava fine linije i sprječava nastanak bora. Koža je osvježena i izgleda mlađe.

Kolagen je strukturni protein naše kože koji joj pruža elastičnost, održava dobru teksturu i jača otpornost. Obnavlja stanje kože od posljedica starenja, oštećenja od sunca, fleka i ožiljaka od akni.

Aloe Vera stimuliše imuni sistem i vidno popravlja stanje osjetljive kože. Djeluje umirujuće, antialergijski i ublažava iritacije.

 
2 u 1 ANTI- AGE, SJEME CRNOG GROŽĐA + BILJNI PROTEINI

Sjeme crnog grožđa je bogato antioksidansima koji ublažavaju bore, poboljšavaju elastičnost i štite kožu od uticaja slobodnih radikala. Sadrži visok procenat linolne kiseline koja je neophodna za regenerativne procese u koži.

Biljni proteini sadrže aminokiseline iz biljnog izvora koji se ne razlikuju mnogo od onih iz naše kože. Podstiču regeneraciju sopstvenih proteina.

Lice dobija podmlađen i zategnut izgled.

 
2 u 1 HIDRANTNA, MORSKE ALGE + VITALNI KONCENTRAT

Alge rastu u morskoj vodi, sredini bogatoj mineralima i oligo elementima. Ovi hranljivi sastojci imaju veliku sposobnost vezivanja vode, što je idealno za kožu kojoj je potrebna dodatna hidratacija.

Vitalni koncentrat sadrži sastojke prirodnog vlažećeg faktora (NMF), laktata i uree. Efikasno poboljšava ten, a dubinski nadoknađena hidratacija štiti kožu od prijevremenog starenja.

Koža je trenutno dubinski hidrirana i ima svjež izgled.ID: 16021. Kategorije: , , , , . Proizvođač: