Prevucite željene proizvode u korpu

Load Spinner
 

Kategorije

DR COLIĆ Sensitive dnevna krema 50ml + GRATIS Sensitive noćna krema 50ml

Datum objave: Subota, Decembar 10, 2016
Objavljeno u

32.70KM

Sensitive dnevna krema:

Možemo slobodno reći da Sensititive dnevna krema, sadrži najbolje za njegu Vaše osjetljive kože.

Kao važna supstanca u našem tijelu, hijaluronska kiselina je neophodna za zdravo i zategnuto lice. Popunjava bore i redovnom upotrebom usporava proces starenja.

Arganovo ulje, najdragocijeniji i najkvalitetniji sastojak u procesu regeneracije kože, dobija se ekstrakcijom iz sjemena drveta Argania spinosa, koje raste samo na jugozapadu Maroka, zbog čega je poznato i kao „Marokansko zlato”. Sprječava prerano starenje kože i nastanak bora. Štiti kožu od isušivanja i gubitka elastičnosti, a ona postaje mekša i zategnutija.

Jojoba ulje pomaže hidrataciju kože, vraća joj sjaj i čini je mekom i glatkom.
Vitamin E je snažan antioksidans koji štiti kožu od slobodnih radikala i uticaja spoljašnje sredine. Štiti ćelije od oštećenja, omogućava koži da bude zdrava i sprječava procese zapaljenja.

I na kraju, kamilica i beta glukan koji imaju umirujuće dejstvo i obnavljaju narušenu barijernu funkciju osjetljive kože.

Bez parabena.

 

Sensitive noćna krema:

Njega kože tokom noći je podjednako bitna, kao i dnevna njega. Dok naše tijelo odmara, procesi u koži su drugačiji i zbog toga je Sensitive noćna krema specijalno formulisana da obezbijedi kompletnu regeneraciju lica.

Pored glavnih blagotvornih sastojaka: hijaluronske kiseline, arganovog ulja, jojoba ulja, vitamina E, takođe sadrži dekspantenol i žen šen.

Dekspantenol je poznat po veoma efikasnom i brzom dejstvu na regeneraciju kože tokom noći. Žen šen je široko korišćen adaptogen. Primenjuje se za prilagođavanje organizma u uslovima pojačanog napora i stresa. Djeluje stimulativno i utiče na poboljšanje opšteg tonusa kože, značajno poboljšava cirkulaciju, otpornost i vitalnost.

Bez parabena.

Van zaliha

© 2014 ZU "DR GOLIĆ" - Apoteka "Anapharm". Sva prava zadržana. Dizajn: BLMEDIA