MERZ SPEZIAL PROMO 1+1 GRATIS Koža, kosa, nokti 60 dražeja

30.87KM

Dodatak prehrani s vitaminima, elementima u tragovima i proteinima soje.

Glatka i mekana koža, bujna kosa te lijepi i čvrsti nokti želja su svake osobe. Kako bi vaše tijelo zablistalo spolja, od presudne važnosti je iznutra ga snabdjeti neophodnim hranjivim sastojcima, to jest vitalnim supstancama i supstancama za izgradnju neophodnim za zdravlje kože, kose i noktiju. Upravo suva, neelastična koža, lomljivi nokti i kosa bez prirodnog sjaja mogu biti znakovi nedovoljnog unosa nužnih hranjivih sastojaka.

Obnova strukture kose i noktiju moguća je jedino iznutra. Ukoliko su kosa i nokti snabdjevaju vitalnim supstancama u korijenu, rezultat je sjajna i snažna kosa te čvrsti nokti cijelih vrhova i bez zanoktica.

Merz Spezial dražeje su visokokvalitetan farmaceutski proizvod, koji sadrži jedinstvenu kombinaciju 14 aktivnih prirodnih sastojaka bitnih za zdrav i njegovan izgled.

Merz Spezial dražeje djelujući iznutra osiguravaju:

– meku i blistavu kožu: vitamin A, vitamin B2, cink, biotin i niacin doprinose održavanju normalne kože, a vitamin C doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju kože

– bujnu i sjajnu kosu: biotin i cink doprinose održavanju normalne kose.

-glatke i nelomljive nokte: cink doprinosi održavanju normalnih noktiju.

NAČIN PRIMJENE: Jednom dnevno nakon jela progutati dvije dražeje sa malo vode.

POSEBNE NAPOMENE: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije zamjena uravnoteženoj prehrani.

UPOZORENJA: Zbog sadržaja vitamina A prije uporabe trudnice se moraju posavjetovati sa lijekarom.ID: 19312. Kategorije: , , . Proizvođač: