VICHY NEOVADIOL KOMPENZACIONI KOMPLEKS Dnevna njega za suvu kožu 50ml

55.32KM

Napredna obnavljajuća njega za zrelu kožu i kožu u menopauzi. Suva osjetljiva koža.

Ispunite ponovo Vašu kožu mladošću za gušću kožu, preoblikovane konture lica i vraćeni sjaj.
Za žene koje se bore protiv uticaja menopauze na kožu: gubitka gustine, volumena, svježine i zdravog sjaja.

Bilo je potrebno 14 godina istraživanja i 13 patenata da Laboratorije Vichy postignu konačnu formulu koja djeluje na znakove na koži u menopauzi. Nadahnuti povoljnim dejstvom hormona na mladolikost kože odabrali su kompleks aktivnih sastojaka koji je toliko snažan da djeluje na markere mladolikosti, pogođene menopauzom. Koža je vidljivo mlađa u svakom pogledu. Zahvaljujući dosad neviđenom Kompenzacionom kompleksu koži je vraćena gustina, prijatan osjećaj, svježina, ten je zdravijeg sjaja i ujednačeniji, a konture lica preoblikovane.

Kreator tkiva: Pro- Xylane

Doziranje ovog patentiranog biomimetičkog molekula povećano je na 3%, što je 10 puta više nego u prethodnim formulama. Njegova snaga? Djeluje na sva 3 parametra mladolikosti kože: kolagene I i III kao izvor čvrstine i gustine; sintezu glikozaminoglikana (GAG); smanjenje mrlja putem djelovanja na fibroblaste. Koža je gušća na svim nivoima, vraćaju joj se čvrstina i punoća, bore su popunjene, a ten blistaviji i ujednačeniji.

Sastojak koji preoblikuje površinu kože : Hepes
Poznat je zbog svog dejstva pilinga i djeluje na proteaze, enzime aktivne u procesu prirodnog ljuštenja kože.
Normalizuje eksfolijaciju i podstiče ćelijsku obnovu i transformiše površinu kože (efikasno se boreći protiv hrapavosti i naboranosti).

Sastojak za punoću kože: Glicerin

Glicerin ima sposobnost zadržavanja vode u rožnatom sloju i tako obezbjeđuje hidrataciju površinskih slojeva kože.

Formula je obogaćena termalnom vodom Vichy koja umiruje, jača i obnavlja kožu. Njena je hipoalergena formula ispitana pod dermatološkim nadzorom. Bez parabena.

Njega Néovadiol Kompenzacioni Kompleks za suvu kožu formulisana je kao nježna i hranjiva emulzija. Zahvaljujući sastojcima ulja pirinča, kajsije i karite maslacu dubinski hrani kožu i pruža joj prijatan osjećaj.

Pri nanošenju tekstura se brzo upija i daje osjećaj mekoće i prijatnog osjećaja na koži bez ostavljanja masnih tragova. Bogata je sitnim bijelim sedefastim mikročesticama, a koža je posijle nanošenja blistava.

UPOTREBA: Ravnomijerno nanijeti ujutro na čistu kožu cijelog lica. Po želji može se nanositi 2 puta dnevno, ujutro i uveče.