Prevucite željene proizvode u korpu

Load Spinner
 

Kategorije

VICHY NEOVADIOL MAGISTRAL Hranljivi balzam za gustinu kože 50ml

Datum objave: Srijeda, Januar 28, 2015
Objavljeno u

55.31KM

ZA KOGA? Za sve žene koje koje imaju zrelu kožu i žele se boriti protiv: pogoršanja gubitka gustine, povećanja krhkosti i suvoće kože.
TEHNOLOGIJA REKONSTRUKCIJE TKIVA + OBNAVLJAJUĆA VITALNA ULJA:
Više od 30 godina ekspertize iz oblasti tkivnog inženjeringa omogućilo je Vichy laboratorijama da stvore tehnologiju rekonstrukcije tkiva koja može da obnovi gustinu kože*. *test in vitro
Ova inovacija je bila moguća zahvaljujući jedinstvenoj kombinaciji aktivnih sastojaka: Proteic Gf-a koji stimuliše faktore rasta, proteine neophodne za strukturu rekonstrukcije tkiva, i Pro-Xylan koji ojačava vezivna tkiva, rezervoare faktora rasta.

Kako bi odgovorile na potrebe zrele kože Vichy laboratorije su aktivne sastojke za rekonstrukciju tkiva udružile sa novom generacijom vitalnih obnavljajućih ulja. Pored njihovih hranljivih svojstava, ona pospešuju i rekonstrukciju kože zahvaljujući izuzetnom bogatstvu u omega 3, 6 i 9 masnim kiselinama. Odabrana su zbog svojih istinskih pozitivnih osobina za njegu: umiruju, obnavljaju, revitalizuju i štite kožu kako bi ona povratila svu svoju vitalnost.

Nanositi svakog dana ujutru i/ili uveče
Vitalna obnavljajuća ulja pružaju više od hranjenja kože. Kombinovana sa Pro-Xylanom i Proteic Gf-om obnavljaju kožu.

Mekana i prijatna, koža iz dana u dan djeluje punije.

Hipoalergena formula ispitana je pod dermatološkim nadzorom, obogaćena sa umirujućom i jačajućom Vichy termalnom vodom. Bez parabena.
Prijatna aktivna tekstura koja popunjava kožu i daje podjednak osjećaj udobnosti, zaštićenosti i umirenosti. Bogati balzam koji sadrži visoku koncentraciju prirodnih ulja, a na koži ne ostavlja tragove ni masni sjaj.

© 2014 ZU "DR GOLIĆ" - Apoteka "Anapharm". Sva prava zadržana. Dizajn: BLMEDIA