Prevucite željene proizvode u korpu

Load Spinner
 

Kategorije

AVENE ELUAGE Krema protiv bora 30ml

Datum objave: Utorak, Februar 3, 2015
Objavljeno u

57.86KM

Aktivna njega protiv bora koja restrukturira kožu. Namjenjena je koži sa znakovima starenja uzrokovanog godinama ili ubrzanog starenja kože zbog djelovanja sunca, a koje se ispoljava kao: opuštena koža, bore, suvoća kože.

SVOJSTVA
Sadrži kombinaciju posebnih patentiranih sastojaka: retinaldehid i H.A.F. (Fragmentirana Hijaluronska kiselina) koji podstiču stvaranje elastina i kolagena u koži i regenerišu međućelijske sastojke koji služe kao potporni sastojci u koži. Svakodnevnom primjenom koža se vidljivo obnavlja: oštre konture lica se ublažavaju, bore postaju pliće, koža revitalizovana.

NAČIN PRIMJENE
Eluage restrukturirajuću kremu nanesite na lice i vrat, jednom dnevno, uveče. U početku primjene, kod vrlo osjetljive kože, preporučuje se korišćenje kreme svako drugo veče. Izbjegavajte dugotrajan boravak na suncu jer ubrzava starenje kože i svakako upotrebite sredstvo za zaštitu od sunca. Za ciljano djelovanje na duboke bore dodatno upotrebite Eluage koncentrovani gel. Proizvod ne izlažite temperaturi višoj od 40 stepeni.

SKU: 6515 Kategorija:
© 2014 ZU "DR GOLIĆ" - Apoteka "Anapharm". Sva prava zadržana. Dizajn: BLMEDIA