Prevucite željene proizvode u korpu

Load Spinner
 

Kategorije

SKINCODE ESSENTIALS 24h Energetska krema za suvu i normalnu kožu 50ml

Datum objave: Ponedjeljak, Decembar 17, 2018
Objavljeno u

57.50KM

Essential 24h Cell Energizer Cream.

Dejstvo: obnavlja i štiti kožu, stimuliše obnovu ćelija, pojačava odbrambene mehanizme kože, štiti kožu od slobodnih radikala, regeneriše i hrani kožu, poboljšava elastičnost i čvrstinu kože.

Rezultat: trenutno daje sjaj i zdrav izgled koži, koža je hidrirana i gipka, poboljšava stanje kože i ten, pomaže u borbi protiv znakova starosti, vraća zdraviji izgled kože, umiruje i duboko hidrira.

Intenzivna hidratacija i umirujući balzam idealan je za suvu i veoma suvu, osjetljivu kožu. Sadrži multifunkcionalni aktivni sastojak, razvijen da smiri crvenilo i pomaže da se povrati osjećaj udobnosti i nestane svrab i iritacija kože. Može se koristiti i danju i noću. Pogodan za lice, usne, ruke ili bilo koje druge oblasti gdje je potrebna dodatna njega.

Skincode – dešifrovan kod za zdravu i lijepu kožu . Kozmetički sastojci, koji su biohemijski prilagođeni i za najosjetljivije tipove kože. Veoma efikasni aktivni sastojci se primjenjuju u visokim koncentracijama, garantujući efikasne rezultate. Svi proizvodi djeluju sinergistički u cilju poboljšanja stanja kože. Proizvodi podržavaju prirodne funkcije kože. Garancija kvaliteta: naučna istraživanja, razvoj i proizvodnja u Švajcarskoj.

Skincode ESSENTIALS linija sadrži sve što je koži potrebno, a ne sadrži ono što koži nije potrebno! ESSENTIALS je 100% bez konzervanasa, bez mirisa, bez životinjskih supstanci, bez boja, bez mineralnih ulja, bez glutena i laktoze, nije testiran na životinjama, dermatološki testirano. Odgovara SVIM TIPOVIMA KOŽE

CM-GLUKAN je prirodni polisaharid, dobijen iz pekarskog kvasca. Hidrofilan, prečišćen, hipoalergen – čak i osobe, koje su alergične na kvasac, nisu osjetljive na CM-glukan. Prednosti CM-Glukana: Stimuliše imuni sistem kože, štiti od oksidativnog stresa prouzrokovanog UVA i UVB zračenjem, Značajno povećava stopu obnove ćelija, Umanjuje znake starenja i fleke nastale od sunca. Rezultati korišćenja CM-Glukana: Umanjuje alergijski kontaktni dermatitis, umiruje iritiranu kožu, poboljšava čvstoću i elastičnost kože, štiti od agenasa koji iritiraju kožu, smanjuje fine linije i duboke bore, povećava glatkoću, naročito grube kože.

© 2014 ZU "DR GOLIĆ" - Apoteka "Anapharm". Sva prava zadržana. Dizajn: BLMEDIA