Prevucite željene proizvode u korpu

Load Spinner
 

Kategorije

SKINCODE ESSENTIALS Gel za čišćenje masne i kombinovane kože 125ml

Datum objave: Ponedjeljak, Decembar 17, 2018
Objavljeno u

28.90KM

Essential Purifying Cleansing Gel.

Dubinski čisti kožu. Uklanja šminku i nečistoće. Pomaže u regulaciji sebuma poštujući prirodnu ravnotežu kože. Umiruje oštećenu kožu.

Rezultati: ostavlja kožu perfektno čistom i mekom, reguliše sekreciju sebuma, idealan je za problematičnu i masnu kožu.

Skincode – dešifrovan kod za zdravu i lijepu kožu . Kozmetički sastojci, koji su biohemijski prilagođeni i za najosjetljivije tipove kože. Veoma efikasni aktivni sastojci se primjenjuju u visokim koncentracijama, garantujući efikasne rezultate. Svi proizvodi djeluju sinergistički u cilju poboljšanja stanja kože. Proizvodi podržavaju prirodne funkcije kože. Garancija kvaliteta: naučna istraživanja, razvoj i proizvodnja u Švajcarskoj.

Skincode ESSENTIALS linija sadrži sve što je koži potrebno, a ne sadrži ono što koži nije potrebno! ESSENTIALS je 100% bez konzervanasa, bez mirisa, bez životinjskih supstanci, bez boja, bez mineralnih ulja, bez glutena i laktoze, nije testiran na životinjama, dermatološki testirano. Odgovara SVIM TIPOVIMA KOŽE

CM-GLUKAN je prirodni polisaharid, dobijen iz pekarskog kvasca. Hidrofilan, prečišćen, hipoalergen – čak i osobe, koje su alergične na kvasac, nisu osjetljive na CM-glukan. Prednosti CM-Glukana: Stimuliše imuni sistem kože, štiti od oksidativnog stresa prouzrokovanog UVA i UVB zračenjem, Značajno povećava stopu obnove ćelija, Umanjuje znake starenja i fleke nastale od sunca. Rezultati korišćenja CM-Glukana: Umanjuje alergijski kontaktni dermatitis, umiruje iritiranu kožu, poboljšava čvstoću i elastičnost kože, štiti od agenasa koji iritiraju kožu, smanjuje fine linije i duboke bore, povećava glatkoću, naročito grube kože.

SKU: 21169 Kategorije: , ,
© 2014 ZU "DR GOLIĆ" - Apoteka "Anapharm". Sva prava zadržana. Dizajn: BLMEDIA