Prevucite željene proizvode u korpu

Load Spinner
 

Kategorije

VICHY LIFTACTIV FRESH SHOT Antioksidativni tretman protiv umornog izgleda kože 10ml

Datum objave: Četvrtak, Septembar 7, 2017
Objavljeno u

46.49KM

Vichyjev prvi antioksidativni koncentrat vitamina C koji 100% ciljano djeluje na oksidativni stres i smanjuje znakove starenja i umoran izgled u 10 dana.
Za žene koje žele da smanje pojavu dubokih bora i koriguju gubitak čvrstine kože.

 

POMIJERANJE GRANICA ANTI- AGE PROIZVODA

Nakon 10 godina istraživanja Vichy je otkrio snagu sloja kože koji nadzire obnovljanje kože. Poslije proučavanja preko 50 anti- age molekula, Istraživački centar Vichy je odabrao ramnozu, visokokoncentrovani anti- age sastojak biljnog porijekla, koji u koncentraciji od 5% djeluje na navedeni sloj kože. Njegov anti- age efekat dokazan je putem protokola ispitivanja* koji je rezultat medicinskog istraživanja i zaštićen je putem 7 patenata.

Štetni sunčevi UV zraci jedni su od glavnih uzročnika preranog starenja kože. Preporučuje se upotreba uz proizvod za zaštitu od sunca sa najmanje SPF 15.

Vidljiva promjena u roku od 4 dana*.
Koža je čvršća, bore nestaju.

* Ispitivanje kvaliteta kože potrošača. 112 žena sa suvom kožom.
Njegova hipoalergena formula BEZ PARABENA ispitana je na osjetljivoj koži. Ovaj tretman obogaćen Vichy mineralizovanom termalnom vodom: umiruje, osnažuje i obnavlja Vašu kožu.

 

UPOTREBA: Nanesite tretman laganim pokretima, svakog jutra ili večeri, na čistu i suvu kožu, izbjegavajući područje oko očiju.

© 2014 ZU "DR GOLIĆ" - Apoteka "Anapharm". Sva prava zadržana. Dizajn: BLMEDIA