VICHY NUTRILOGIE BAUME Intenzivna njega za izrazito suvu kožu 50ml

37.84KM

Potpuno hranljivo djelovanje: trenutno umirivanje i dugotrajna obnova.
Patentirani snažno hranljivi aktivni sastojak Sphingo-lipide, rezultat desetogodišnjih istraživanja, je više od običnog aktivnog sastojka koji nadoknađuje lipide. On ponovo uči Vašu kožu kako da sintetiše vlastite lipide i pomaže joj pri rekonstrukciji hidrolipidnog filma koji će spriječiti gubitak vode.
Vaša koža je u trenutku umirena. Suvoća i zatezanje su ublaženi za 24 sata udobnosti i elastičnosti. Suvoj koži se postupno vraćaju kvaliteti normalne kože.
U samo 28 dana vraća joj se prirodni nivo hidratacije.

Balzam ujutru i/ili uveče nanesite na čistu kožu. Nanesite nekoliko tačkica kreme na lice i razmažite nježnim pokretima od sredine lica prema krajevima kako bi se izbjeglo zagrijavanje kože.
Ovaj balzam obogaćen termalnom vodom Vichy koja sa svojih 15 dragocjenih i blagotvornih minerala kožu umiruje, jača i obnavlja osigurava vam 24-satnu hidrataciju za 24 sata osećaja udobnosti i pri tome potpuno poštuje Vašu kožu.
Emulzija „voda u ulju” za trenutni efekat obavijanja koji kožu čini mekom i dugotrajno je štiti garantujući visok nivo udobnosti tokom čitavog dana.