GRUBIN BEOGRAD BIJELA Anatomska muška klompa

70.77KM

– BOJA: BIJELA

– BROJEVI: 40- 49

– MATERIJAL: KOŽA

Veoma dugotrajna i izdržljiva goveđa koža vrhunskog kvaliteta sa glatkom i jednoličnom gornjom površinom.

 

PRAVILAN IZBOR
Obuća “Grubin” je izrađena u saradnji sa ortopedima, objedinjujući udobnost, kvalitet, sigurnost i maštovit dizajn sa širokom paletom boja i najkvalitetnijih materijala.

SLOBODA POKRETA
Laka, udobna, izrađena od prirodnih materijala, anatomski oblikovana, “Grubin” obuća istovremeno štiti i omogućava zdrav rast stopala, pružajući udobnost i lakoću pokreta pri svakom koraku.

PRAVILAN IZBOR BROJA
Obuća “Grubin” mora biti veća za 6 do 10mm, peta mora biti komforno smještena u petno ulegnuće a prsti moraju imati dovoljno prostora za nesmetane pokrete.

ANATOMSKI OBLIK
Anatomski oblikovano ležište, sa posebnim ojačanjima tamo gdje je to potrebno, nježno štiti stopalo pružajući istovremeno udobnost pri svakom koraku.

SAVRŠENA MEKOĆA
Osnova za oblikovanje mekanih, laganih i udobnih “Grubin” proizvoda su najkvalitetniji materijali, koji obezbjeđuju potrebnu zaštitu i omogućavaju savršenu udobnost.

BEZBRIŽNO ODRASTANJE
Dječije stopalo ima najbrži rast u prvim godinama života, zato je od velike važnosti da taj rast bude i pravilan. Anatomska obuća “Grubin” obezbjeđuje stabilnost, pruža podršku zdravom rastu stopala, razvoju kičmenog stuba i pravilnog držanja tijela.ID: 14747. Kategorije: , . Proizvođač: