Prevucite željene proizvode u korpu

Load Spinner
 

Kategorije

AVENE CICALFATE Krema 40ml + AVENE Termalna voda u raspršivaču 50ml GRATIS

Datum objave: Srijeda, Juli 27, 2016
Objavljeno u

16.15KM

AVENE CICALFATE Krema pomaže oporavak i zarastanje oštećene i iritirane kože. Krema je prilagođena osjetljivoj koži djece i odraslih. Sadrži 45% termalne vode Avène koja umiruje kožu. Bakar-sulfat, cink-sulfat i cink-oksid stvaraju nepovoljnu sredinu za razvoj infekcije i na taj način potpomažu zarastanje. Mikronizirani sukralfat pomaže brzu regeneraciju kože. Bez parfema i bez konzervansa.

PRIMJENA
1 do 2 puta dnevno nanesite na zahvaćena područja. Ako ne primjećujete poboljšanje, dodatno konsultujte ljekara.

AVENE Termalna voda je osnovna njega za osjetljivu, nadraženu i alergijama sklonu kožu. Umirujuće djeluje kod opekotina od sunca, poslije tretmana protiv akni, polenskog osipa, različitih oblika nadražene kože, iritacije kože nakon brijanja i depilacije.

SVOJSTVA

Stalnog i nepromjenjenog sastava osigurava umirujuće i antiiritacijsko djelovanje koje je dokazano brojnim kliničkim ispitivanjima. Avène termalna voda koristi se za aktivno liječenje brojnih dermatoloških problema u Avène dermatološkom lječilištu. Punjenje raspršivača termalnom vodom Avène vrši se u sterilnoj jedinici direktno povezanoj sa izvorom čime se osigurava bakteriološka čistoća vode. Poslije punjenja svaki raspršivač pakuje se u celofanski omotač kako bi se zaštitio tokom transporta. Iz tih razloga termalna voda u raspršivaču može se koristiti neograničeno.

PRIMJENA

Raspršite na kožu, pričekajte nekoliko sekundi i višak nježno obrišite.

Sastav:AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA). NITROGEN.

 

 

Van zaliha

© 2014 ZU "DR GOLIĆ" - Apoteka "Anapharm". Sva prava zadržana. Dizajn: BLMEDIA