Fillerina – postignite volumen usana

Fillerina – postignite volumen usana

Ćao dragi čitaoci, danas stižemo sa jednim veoma zanimljivim trikom.

Stiže nova godina, a sa njom i želja da za tu noć budemo posebni.

Kako su usne jedan od velikih ženskih aduta ovu priču posvetiću baš njima.

Često smo se pitali da li postoji način da naše usne budu prirodno punije, a da pri tome sa olovkom i karminom ne napravimo od sebe klovna, što se, nažalost, sve češće može sresti na ulicama grada.

E pa ovoga puta odgovor je DA. Tu je jedan jako interesantan proizvod, Fillerina Breast Volume, zapravo, kao što vidite, namjenjen zatezanju i volumenu grudi, što takođe može da vas zaintrigira da skoknete do prve apoteke, 🙂

filerina Breast Volume

…ali danas pišem o Fillerina Lip Volume za usne.

Fillerina Lip Volume

Sa svojom formulom koja duboko prodire u tkivo usana u 15 dana daje vidljive, zadovoljavajuće i najbitnije dugotrajnije rezultate, od različitih pumpica i i spravica koje se sve češće koriste, a čiji efekat nestaje najćešće već poslije jednog sata.

Djevojke su, sa željom da im usne izgledaju pune i zrele, svakakvim metodama pokušavale to da postignu. Tako sam došla do informacije o trljanju usana četkicom za zube, u trajanju od pola sata, nakon čega su za “dugotrajni” rezultat ( produžen za jedan sat), četkicu umakali u cimet i ponavljali postupak još nekoliko minuta. Sta se dešava, koža usana se iritira, od trljanja počinje da cirkuliše krv i usne kreću da bubre. – Metoda kažu uspješna, ali ako pitate Vaše usne, vjerovatno Vas već u prvoj minuti trljanja mrze. A da li se uopšte i isplati sva ova patnja zarad sat vremena natečenih “punih” usana. –

“O djevojko, šta ti se desilo, prije pola sata si imala predivne pune usne, izgleda da su izduvale?!”

S druge strane otkrila sam Fillerinu u svojoj omiljenoj Anapharm apoteci, gdje su mi preporučili njenu primjenu. Kako je u kremi sadržano 6 vrsta hijaluronskih kiselina koje prodiru duboko u tkivo, potrebno je tačno se pridržavati načina primjene od 15 dana, nakon čega se prvi tretman završava. Moguće ga je ponoviti najviše 2 – 3 puta godišnje u tromjesečnim intervalima.

Tokom tretmana iz dana u dan rezultati su bili vidjiviji. Kako sam saznala, efekat nije isti kod svakoga, što znači da su i rezultati individualni.

Ali zašto ne probati, ja ću definitivno nabaviti pakovanje za idući tretman. A u međuvremenu, ću vjerovatno da ga isprobam na adutu za koji je i namjenjen, 🙂 …pa Vam možda u nekom narednom tekstu pišem nešto više na tu temu.

Do tada, isprobajte Fillerinu, na usnama, jagodicama, grudima ili probajte da ispeglate borice u koliko su se same pozvale na Vašu zabavu. Nađite najbolji način da zasjenite sve oko sebe u najdužoj novogodišnjoj noći.

Do slijedećeg druženja, pišite i dijelite sa nama svoja iskustva.

Srećan i ugodan Decembar želi Vam Vaša Pčelica Ana. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are makes.