Kategorije

Svakodnevna kap za idealnu kožu – VICHY Purete thermale 3u1

Datum objave: Subota, Decembar 23, 2017
Objavljeno u Recenzije
VICHY Pureté thermale

Svakodnevno svoje lice izlažemo slojevima šminke koji zatvaraju pore i ne dopuštaju koži da nesmetano diše. Na ovaj način se sakupljaju naslage koje mogu da izazovu pojavu bakterijica. Da bismo spriječili ovu pojavu, neophodno je da svakodnevno njegujemo naše lice, temeljno ga čisteći kako bi se otklonile mrtve ćelije kože.

Ukratko ću da Vam ispričam svoje životno iskustvo sa istim.

Postoji veeeliki broj preparata u kozmetičkoj industriji čija je namjena upravo čišćenje i održavanje svježine lica. Moram priznati da sam zbog osjetljive kože jako dugo ostala zagovornik samo dječijeg sapuna Becutan, koji, bez obzira na pokušaje, nije moglo ništa da zamjeni. Probavala sam različite gelove, kupke i tonike za skidanje šminke ali bih se na kraju uvijek vraćala svom bebi sapunu.

Tokom godina, koža se mijenjala, i od masnije došla je do uravnotežene, normalneo kože

vichy purete thermale 3 in 1 krema

koja nije zahtijevala pretjerane tretmane. Tada sm morala da nađem zamjenu za sapun, jer je isto lice  na predijelima oko nosa, obraza i čela, počelo da se peruta.
U svojoj apoteci, uz kupovinu mog omiljenog VICHY pudera, kojem sam jedan tekst već posvetila, dobila sam VICHY Purete thermale 3 u 1 losion, mlijeko za lice, tonik i uklanjanje šminke sa očiju.Iz znatiželje sam počela da ga koristim.

Ima blag miris i hidratantnu strukturu koja vrlo lako uklanja svo crnilo od šminke oko očiju a da pri tome ne iritira i ne grize. Koža nakon njega ostaje mekana i glatka, i pogodite, ne pojavljuje se crvenilo i iritacija. Takođe, vrlo učinkovito otklanja ostatke pudera i  ponovo vraća koži svježinu te joj omogućava da diše.

Prošlo je preko mjesec dana, moja tubica je skoro prazna, ali u neseseru već čeka jedna nova. Naravno, moj stari prijatelj “bebi sapun” i dalje je tu. Sa kombinacijom ova dva proizvoda opet imam čistu, mekanu kožu i otvorene pore, a perutinje je postalo samo prošlost.

Ukoliko ne znate koji proizvod za sebe izabrati, toplo preporučujem ovaj, za mene čudesni, mirišljavi i lagani losion 3 u 1, koji temeljno uklanja šminku kao prljavštinu koja se u toku dana lijepi za kožu, te čini vašu kožu čistom i mekom na dodir. I naravno, neizostaviva preporuka, Becutan, bebi sapun za sve, a posebno one sa masniom i problematičnijom kožom.

Za sve informacije o VICHY 3 u 1 losionu pišite nam ili svratite u našu apoteku.

P.S. Pisali smo i o Fillerina može da pomogne volumenu usana.

© 2014 ZU "DR GOLIĆ" - Apoteka "Anapharm". Sva prava zadržana. Dizajn: BLMEDIA