VAŽNO – Obavještenje o povlačenju sa tržišta VICHY LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPULA

VAŽNO – Obavještenje o povlačenju sa tržišta VICHY LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPULA

Poštovani,

U Vichyju težimo besprijekornoj kvaliteti i sigurnosti naših proizvoda. Kroz desetljeća istraživanja i inovacija, naši su se proizvodi razvijali kako bi zadovoljili i najzahtjevnije potrebe potrošača.

Vichy je lansirao LiftActiv Peptide-C ampule koje pomažu u posvjetljivanju kože, smanjenju znakova starenja kože i jačanju kožne barijere. LiftActiv Peptide-C pakiran je u sterilnu jednokratnu staklenu ampulu koja osigurava optimalnu dozu za svaku upotrebu.

Primijetili smo da s vremenom i pod različitim uvjetima skladištenja staklo ampula može oslabiti i stoga ne možemo jamčiti njihovo sigurno otvaranje.

Iako je učestalost ove pojave izrazito niska, Vichy standardi nas obvezuju na poduzimanje svih potrebnih mjera. Stoga smo, iz predostrožnosti, odlučili dobrovoljno povući proizvod.

Ovaj opoziv se odnosi samo na sljedeće proizvode:

 

Molimo vas da organizirate povrat svih navedenih proizvoda s prodajnih mjesta i web stranica e-trgovina, te vas ljubazno molimo da obustavite isporuku proizvoda s vaših zaliha.

Također vas molimo da ljekarnama proslijedite obavijest o opozivu (pogledati obavijest o opozivu u privitku) kako bi je izložili na prodajnim mjestima (u blizini blagajne). Navedeno je potrebno učiniti najkasnije do 30.05.2022. Ujedno u privitku šaljemo i banner za objavu na web stranicama e-trgovina.

Mi ćemo upravljati procesom povrata od potrošača putem odjela za savjetovanje potrošača dostupnog na +385 (0)72 60 20 22 (linija je otvorena svakog radnog dana od 9 do 17 sati, cijena se obračunava prema cjeniku operatera). Navedeni proizvod će se besplatno preuzimati od potrošača, a novac će im biti vraćen.

Obavještavamo vas da je u prodaji dostupan proizvod koji je alternativa LiftActiv Peptide-C ampulama, koji možete preporučiti svojim kupcima: Vichy Liftactiv Supreme Vitamin C Serum, naša visoko koncentrirana dermatološka otopina s 15% čistog vitamina C. Namijenjen je istim problemima s kožom i nudi drugačiji i jednostavan način nanošenja zahvaljujući kapaljki.

Ispričavamo se zbog neugodnosti koje vam ovo može uzrokovati i unaprijed zahvaljujemo na suradnji koja je neophodna za održavanje naših najviših standarda kvalitete i zadovoljstva naših kupaca. Naši timovi su vam na raspolaganju da vam pomognu u ovom procesu.

S poštovanjem,

Divizija Aktivnih Proizvoda