5 stvari koje može pokloniti za Valentinovo

5 stvari koje može pokloniti za Valentinovo

S obzirom na to da je ostao još samo koji dan do Valentinova, ovaj tekst pišemo isključivo tebi muškarcu koji vjerovatno još nisu smislio šta ćeš pokloniti svojoj dragoj za ovaj dan. Znam da si vjerovatno na sto strana, pa nemoj shvatiti ovo kao kritiku, već više kao pomoć u pronalaženju najboljeg poklona. Da te poštedimo stresa čovječe. Znaš kako žene mogu biti teške oko sitnica.

Da ne dužimo previše. Ovo je lista od naših pet prijedloga kojima možeš obradovati svoju ljepšu polovinu. Mi žene najbolje znamo šta nam treba, stoga nas poslušaj barem nekada u životu 🙂

Što joj pokloniti za Valentinovo – top 5 lista

1. Kozmetički tretman

kozmetički tretman

Nema žena koja će odbiti kozmetički tretman. Vjeruj mi. Svaka žena se voli dotjerati tu i tamo, a nema ništa bolje kada to neko drugi radi za nju. Pokloni joj neki dobar tretman lica. Dobru masažu. Ili možda neki bon za manikir ili pedikir. Nećeš pogriješiti sa ovim. Naš prijedlog je ovdje.

2. Seksi donji veš

Seksi donji veš

Ne vulgaran, već seksi. Ne želiš da je uvrijediš, jel tako? Nemoj molim te ići na neku već izlizanu crvenu boju već kupi joj neki dobar crni set. Crna je mnogo kul i elegantno izgleda. Pronađi neki zanimljiv crni veš koji nema u kolekciji. Još ako je čipkast. Ufff. Ima da se oduševi. A i ti sa njom.

3. Škola plesa za dvoje

plesne lekcije

Većina cura voli plesati, a pretpostavljam da ti nisi neki fan. Ali ples nije tako smor koliko možda misliš i zna biti mnogo zabavan ako se praktikuje u paru. Latino je trenutno baš u modi na našim prostorima. Salsa, zumba, bachata, samo su neki od sve popularnijih plesova. Ako živiš u Banjaluci, sjajna grupa ljudi drži časove tanga. Tango natural se zovu, a možeš ih naći na ovom linku.

4. Poseban poklon paket

I mi smo ti spremili par ideja šta da joj kupiš. L’erbolario beauty bag za njega i nju, kao i nekoliko posebnih proizvoda iz ove linije.

 

5. Cvijeće

ruže

Sa cvijećem nikada nećeš promašiti, a na Valentinovo ono ima posebno značenje. Rekla bih čak da je ovo obavezan poklon. Ne pojavljuj se pred žensko stvorenje na Valentinovo bez barem jedne ruže. Ozbiljno ti kažem. Ako ne znaš koje cvijeće da kupiš, crvene ruže su idealne jer predstavljaju simbol ljubavi.

Možeš ih pokloniti djevojci sa kojom si tek na početku veze, kao i supruzi nakon dvadeset godina braka. Možeš ih pokloniti čak i jako dobroj prijateljici. Samo pazi da te ne protumači pogrešno 🙂

I eto muškarcu moj. Pet stvari koje možeš kupiti svojoj ženi ili djevojci za Valentinovo.

Valentinovo je samo jednom godišnje s toga se potrudi. Molim te. Budi romantični barem ovaj dan. Iznenadi nas na neki svoj poseban način. Ništa previše.

Svaka sitnica koja je od srca nama će mnogo značiti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are makes.