CeraVe

SUVA KOŽA

Paleta proizvoda za lice i tijelo koji ublažavaju nelagodu uzrokovanu suhom kožom uslijed vanjskih čimbenika. Proizvodi sadrže nježne, ali djelotvorne sastojke za hidrataciju i njegu, kao i ceramide za pomoć u obnovi kožne barijere.

MJEŠOVITA DO MASNA KOŽA

Proizvodi za masnu kožu pružaju potrebnu vlažnost bez začepljivanja pora te sadrže esencijalne ceramide za pomoć u obnovi kožne barijere.

GRUBA KOŽA

Razvijena u suradnji s dermatolozima, CeraVe SA linija radi nježni piling kože sa salicilnom kiselinom za zaglađivanje suhe, grube i hrapave kože.

AKNE I NEPRAVILNOSTI

Efikasan režim njege kože je neophodan za zdravu kožu. Proizvodi za kožu sklonu aknama osiguravaju čist ten bez isušivanja ili ljuštenja, dok pomažu u održavanju barijere kože s tri esencijalna ceramida.

NJEGA LICA

Ceramidi su lipidi koji se prirodno pojavljuju u koži lica. Suhoj i osjetljivoj koži ceramidi često nedostaju i zato joj iste moramo nadoknaditi. Cerave linija za lice sadrži jedinstvenu kombinaciju sastojaka, spoj tri prirodna ceramida, masnih kiselina i hijaluronske kiseline za obnavljanje funkcije barijere kože i održavanje dugotrajne
hidratacije već nakon prve upotrebe.

PROMOCIJE