O nama

Apoteka ‘’Anapharm’’

Apoteka ‘’Anapharm’’ je tu za sve vaše manje zdravstvene probleme za koje nije potrebna intervencija ljekara. Stručno i sa strpljenjem ćemo vas savjetovati o samoliječenju.

Naši magistri farmacije su tu da vam pomognu oko nepoznatih simptoma, neželjenih efekata lijekova. Tu smo da Vas savjetujemo oko izbora dermokozmetike, vitaminskih dodataka prehrani, preparata za modulaciju imunog sistema, biljnih lijekova, hrane za Vaše dijete, ortopedskih pomagala i obuće, medicinskih aparata i svega što Vam je potrebno.

Svakodnevno se možete savjetovati sa magistrima farmacije o raznim pitanjima vezanim za terapiju koju pacijenti koriste, te eventualnu nadopunu medikamentozne terapije pomoćnim ljekovitim sredstvima i raznim drugim preparatima.

Svakodnevno možete izmjeriti besplatno tjelesnu težinu i krvni pritisak profesionalnim aparatom, te se savjetovati o pravilnoj ishrani i metodama za gubitak kilograma.

U saradnji sa eminentnim proizvođačima vitaminskih preparata vršimo besplatno mjerenja vitaminsko-mineralnog statusa. Mjerenje se vrši neinvazivnom metodom pri čemu se saznaju okvirni statusi vitamina u organizmu. Na osnovu tih mjerenja možemo ponuditi i formule vitamina i minerala koje će Vam najbolje odgovarati. Uz vitaminske formule navodimo i kako eventualni manjak vitamina nadoknaditi putem svakodnevne i redovne ishrane. Mjerenja se vrše pomoću aparata koji prislanjanjem na određene tačke Vašeg tijela određuje status vitamina i minerala u Vašem organizmu.

Kao najveći organ našeg tijela koža zahtijeva profesionalni pristup kod njege i terapije dermatoloških bolesti. Njegu kože temeljimo na individualnom pristupu u zavisnosti od tipa Vaše kože, pigmenta, osjetljivosti , te njenom trenutnom stanju.

Vodimo brigu da Vam pri preporuci proizvoda za njegu kože osiguramo dovoljnu hidrataciju, UV zaštitu i hranjenje kože, uzimajući u obzir Vaša dosadašnja iskustva i kozmetičke navike.

Vrlo rado ćemo Vam prilikom savjetovanja ponuditi testere i sve potrebne stručne informacije o kozmetici koja Vas zanima.

Zdrav imuni sistem čini osnovni preduslov za zdravlje čoveka, kao i dug i kvalitetan život. Osnovni preduslov za zdravlje organizma u sezoni prehlade i gripa je svakako dovoljno sna i odmora, pravilna ishrana, što manje stresa, umerena fizička aktivnost. Različiti multivitaminski i multimineralni preparati služe za dopunu određenih vitamina i minerala, ako u organizmu postoji njihov nedostatak. Ukoliko je organizam dobro pripremljen za sezonu prehlada, naročito ako ima dovoljno antioksidanasa (vitamin C, vitamin E, cink, aronija) manje su šanse da će doći do razvoja infekcija. Postoje i prirodni imunostimulatori, koji dovode do povećanog stvaranja odbrambenih ćelija. To su ehinacea,propolis, matični mleč, sojevi Ganoderme lucidum.

Hipp hrana, Dietpharm preparati, Natural Wealth preparati, Esi preparati su svakodnevno na akciji popunjavanjem kartica, te naknadnim dobijanjem gratis preparata.

Posebnu brigu i pažnju pridajemo osnovnom zanimanju nekadašnjeg farmaceuta – izradi lijekova. Izrađujemo veliki broj magistralno i ofiicinalno prepisanih lijekova trudeći se da vaš lijek bude izrađen na najkvalitetniji način.

Zašto odabrati nas?

24/7 Support

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Free Shipping

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Refund Anytime

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Pokreni video

Recenzije Šta korisinici kažu o nama

Dostupni smo. Da li ste zainteresovani za saradnju?