La Roche Posay

Pretraga po liniji proizvoda

Pretraga po kategoriji

Akne i nepravilnosti: EFFACLAR je cjelovita linija proizvoda za rješenje protiv nepravilnosti namijenjena svim fazama životnog ciklusa nepravilnosti na koži s visokom učinkovitošću, a uz savršenu toleranciju.

Make-up: Odvažite se i nanesite šminku. Toleriane je linija za osjetljivu, intolerantnu kožu sklonu alergijama

Njega i zaštita kože: Višenamjenske linije proizvoda za ublažavanje nadraženosti, obnovu i zaštitu barijerne funkcije kože.

Post-operativna njega: Dopunska njega za isušenu i oslabljenu kožu nakon tretmana. Ispitana pod nadzorom dermatologa u kombinaciji sa tretmanima kože.

Njega protiv znakova starenja: dermatološka njega protiv starenja za osjetljivu kožu; ispunjava tanke bore i obnavlja kožnu barijeru

Njega tijela: LIPIKAR je u Europi linija br. 1 za higijenu i njegu osjetljive, vrlo suhe i atopiji sklone kože. Preporučuju ga dermatolozi.

Uklanjanje šminke i čišćenje: Fiziološki izdelki za čišćenje su razvijeni za optimalnu ravnoteži pH, bez kompromisa za sigurnost i učinkovitost

Zaštita od sunca: ANTHELIOS je pionir na tržištu proizvoda za zaštitu od sunca. Njegov širok spektar vrlo visoke zaštite rezultat je više od 25 godina naprednog kliničkog istraživanja zaštite od sunca i kože osjetljive na sunce.

Najprodavaniji proizvodi