Serum protiv bora sa sjajnim završnim slojem

Serum protiv bora sa sjajnim završnim slojem

Serum protiv starenja sa sjajnim završnim slojem

Oko četrdesete godine proizvodi protiv starenja počinju vam zapinjati za oko. Danas isprobavamo Liftactiv Serum 10 Supreme marke Vichy s hijaluronskom kiselinom kako bismo ispitali njegov učinak na bore, vanjsko područje oko očiju i druge znakove starenja. Doznajte naše mišljenje!

Kako starimo, naša se koža sporije obnavlja i primjećujemo da se više ne oporavlja brzo kao nekoć. Zasigurno ste i sami to primijetili; kada pogledate u ogledalo, vaša koža izgleda umorno, izgubila je svoj tonus i blistavost. Počinju se pojavljivati znakovi starenja: polako se počinju pojavljivati bore na licu i oko očiju. I nema povratka! Dolazi trenutak kada učinak podizanja postaje obavezan. Naravno, želimo isprobati sve proizvode s tim učinkom!

Među najnovijim proizvodima u drogerijama je i novi proizvod Liftactiv Serum 10 Supreme marke Vichy, koji, prema riječima proizvođača, ubrzava regeneraciju kože zahvaljujući formulaciji s fragmentiranom hijaluronskom kiselinom i ramnozom, prirodnom molekulom koja osnažuje strukturu kože. Ovaj proizvod ispravlja 10 znakova starenja: bore, gubitak čvrstoće, bore od izražavanja, gubitak tonusa, manjak sjaja, stanjivanje, duboke bore, znakove umora, neujednačen ten i dehidraciju. Sigurno se možete pronaći u barem jednom od njih!

Naša presuda: to nije samo još jedan serum. Svidjela nam se tekstura i osjećaj. Učinio je korak prije nanošenja hidratantne kreme ugodnim. Također smo primijetili rezultate po pitanju tena, dubokih i površinskih bora nakon samo 10 dana upotrebe. Serum nam se vrlo svidio!

Također: ako ste već zakoračili u četrdesete, ovaj serum možete savršeno uklopiti u svoju dnevnu rutinu za ljepotu prije uobičajene hidratantne kreme, ali ako ste u tridesetima, osvojit će vas sjajni završni sloj. Da i ne spominjemo njegovu potencijalnu primjenu za vjenčanja i druge prigode!

Naposljetku: Ako niste navikli na upotrebu seruma i ne muče vas znakovi starenja, preporučujemo da počnete s upotrebom hidratantnog seruma, kao što je Aqualia Thermal Serum marke Vichy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are makes.