Savjeti našeg stomatologa

Savjeti našeg stomatologa

Tražite savjet stomatologa za vaš problem? Treba vam konsultacija? Od sada, sva svoja pitanja i dileme koje imate, možete postaviti doktoru Bojanu ili se naručiti na besplatan pregled kako bismo vidjeli kako vam možemo pomoći.

Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu, prethodnim rezultatima naših doktora, kao i korištenju samo vrhunskih materijala i opreme, ordinacija Dr Bojan je u mogućnosti da u svakom trenutku pruži najširi spektar usluga iz oblasti dentalne medicine.

Ako nekada dođeš u situaciju da osjetiš da stomatolog nema vremena da razgovara sa tobom i da si mu još samo jedan pacijent u nizu, bježi od njega. Nerijetko se dešava kod nas da određeni stomatolozi imaju veliki broj pacijenata koji se smijenjuju kao na traci. Naručiš se. Dođeš. On odradi svoje. Kraj priče. Na svako tvoje pitanje, dobijaš kratak odgovor koji ti daje signal da je vrijeme da pakuješ svoje stvari i ideš kući.

Ne mora značiti da će on svoj posao odratiti loše, ali zar nije lijep osjećaj kada neko istinski želi da sasluša tvoj problem i posavjetuje te? Da ti onako ljudski, predloži najbolje rješenje. Ako već daješ novac, imaš brate pravo da pitaš šta god želiš i osjećaš se poštovan!

Zakaži besplatan pregled na: 051 262-490.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are makes.